Για την υπόθεση του Επαναστατικού Αγώνα.

Μέσα σε μία ολοένα ασφυκτικότερη καθημερινότητα την οποία συνθέτουν τα οικονομικά μέτρα του ΔΝΤ, της ΕΕ, της ΕΚΤ, του ελληνικού κράτους και κεφαλαίου, η μόνη απάντηση που δίνεται σε οποιονδήποτε επιλέγει να υψώσει το ανάστημά του είναι η συνεχώς αυξανόμενη επιτήρηση, ο έλεγχος και η καταστολή. Σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς ο καθένας καλείται να αποδείξει ότι είναι ελεύθερος άνθρωπος και όχι δούλος και δεν αποδέχεται την υποταγή ως όρο ζωής.

Να επιλέξουμε τις διαδρομές αγώνα όχι με βάση τα κριτήρια, τις νόρμες και τη νομιμότητα των κυρίαρχων, αλλά με μοναδικά κριτήρια τον αγώνα για κατάργηση της εκμετάλλευσης και καταπίεσης ανθρώπου από άνθρωπο και την κριτική των ίδιων των καταπιεσμένων. Να σταθούμε ο ένας δίπλα στον άλλον και απέναντι σε όλους αυτούς που λεηλατούν καθημερινά τις ζωές μας και τον πλανήτη.

Αλληλεγγύη σε Π. Ρούπα, Ν. Μαζιώτη και Κ. Γουρνά οι οποίοι έχουν αναλάβει την πολιτική ευθύνη για τη συμμετοχή τους στον «Επαναστατικό αγώνα».

Αλληλεγγύη σε Σ. Νικητόπουλο, Χρ. Κορτέση και Β. Σταθόπουλο οι οποίοι βρίσκονται προφυλακισμένοι για την ίδια υπόθεση και αρνούνται όλες τις κατηγορίες.

Πόλεμο στον πόλεμο των αφεντικών.

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *