Για την δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου “Killah P” Φύσσα

Τα ξημερώματα της Τετάρτης 18/9, στην περιοχή της Αμφιάλης, ομάδα φασιστών της Χρυσής Αυγής, δολοφονούν με μαχαιριές στην καρδιά τον αντιφασίστα Παύλο “Killah-P” Φύσσα. Μπροστά στο συμβάν βρισκόταν Ομάδα Δίας που όμως δεν ενεπλάκη παρά μόνο όταν ο Παύλος είχε ήδη μαχαιρωθεί. Ο ίδιος ο Παύλος είναι αυτός που έδειξε τον δολοφόνο του, Γιώργο Ρουπάκια, ο οποίος και συνελήφθη. Στο σπίτι του βρέθηκε υλικό της Χρυσής Αυγής, καθώς και οπλισμός.

Το απόγευμα της Τετάρτης πάνω από 10 χιλιάδες αντιφασίστες συγκεντρώθηκαν στο σημείο της δολοφονίας. Συγκρούστηκαν με την αστυνομία, ένα κομμάτι της συγκέντρωσης επιχείρησε να προσεγγίσει τα φυλασσόμενα από μπάτσους γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Νίκαια, ενώ σε επίθεση της αστυνομίας ένας διαδηλωτής έχασε το μάτι του από ευθεία βολή δακρυγόνου. Αρκετοί διαδηλωτές συνελήφθησαν και κατηγορούνται για κακουργήματα.

Ο Παύλος είναι ένα ακόμα από τα θύματα της φασιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής η οποία είναι προφανές εδώ και καιρό ότι δεν είχε σκοπό να εξαντλήσει το μίσος και και την παρακρατική βία της, στα κορμιά των μεταναστών εργατών, που σχεδόν καθημερινά δέχονται επιθέσεις. Αποτελώντας την εμπροσθοφυλακή του κράτους και του κεφαλαίου, έχουν ως στόχο να τρομοκρατήσουν κάθε έναν που αγωνίζεται ενάντια στην καθημερινή αφαίμαξη των ζωών μας.

Να μην τους αφήσουμε να ξανασηκώσουν χέρι απέναντι σε κανέναν αγωνιστή, μετανάστη, εργάτη. Να τους τσακίσουμε σαν αυτό που είναι , τσιράκια του καπιταλισμού και εχθροί της ελευθερίας. Δεν ξεχνάμε τον Παύλο, τον Σαχτζάτ Λουκμάν που δολοφονήθηκε από δύο χρυσαυγίτες στα Πετράλωνα, κανένα θύμα του φασισμού. Ο αγώνας ενάντια σε κράτος και κεφάλαιο θα περάσει πάνω από τους φασίστες και όσους τους κάνουν πλάτες.

Νέα αντιφασιστική συγκέντρωση Πέμπτη 19/9 18:30 στην Πλατεία Δαβάκη, Περιβολάκι Νίκαιας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *