Θα είμαστε εκεί…

Την Τρίτη που μας πέρασε οι 287 απεργοί πείνας μετανάστες εργάτες απήυθυναν κάλεσμα προς τους αλληλέγγυους και τις αλληλέγγυες για τη διοργάνωση διαδήλωσης στο κέντρο της Αθήνας την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου.

Η συνέλευση αλληλεγγύης αναρχικών, αντιεξουσιαστών, ελευθεριακών, συντρόφων και συντροφισσών (η οποία συγκροτήθηκε λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της απεργίας πείνας), ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα, καλεί στη διαδήλωση, την Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα, με συγκέντρωση στο χώρο του Αρχαιολογικού μουσείου στην Πατησίων.

 

Το μήνυμα-κάλεσμα των απεργών πείνας: 

Εμείς οι απεργοί πείνας από την συνέλευσή μας της 22ης μέρας απεργίας, καλούμε σε κινητοποίηση, την Παρασκευή 18-2, το απόγευμα στις 5 μ.μ. Θα θέλαμε να γίνει η συγκέντρωση δίπλα μας, στην πλατεία του Μουσείου, και η πορεία να κατευθυνθεί στο Υπουργείο Εσωτερικών, εκεί που βρίσκονται οι υπεύθυνοι για την εκμετάλλευση που δεχόμαστε τόσα χρόνια, αυτοί που τώρα με την αδιαλλαξία τους θα μας στείλουν σε λίγες μέρες στο θάνατο. Καλούμε κάθε αλληλέγγυο άνθρωπο να ανταποκριθεί στο κάλεσμά μας και κάθε αλληλέγγυα συλλογικότητα να το μεταφέρει με την σειρά της στη δημόσια ζωή. Όλοι και όλες να βαδίσουν και να φωνάξουν ενωμένοι, για την νίκη του αγώνα μας, για την δικαίωση όσων τον πίστεψαν, για να παύσει η εκμετάλλευση και η βαρβαρότητα. Παρόλο που δεν θα βρισκόμαστε ανάμεσά σας, θα είναι όμως το μυαλό και η ψυχή μας δίπλα σας, διότι αυτά ακόμα είναι ακμαία. Την νίκη θα την φέρουν η ενότητα και η πίστη σε αυτήν.

 

Αθήνα, Πατησίων και Ηπείρου,

15 Φλεβάρη 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published.